Přihlášení

Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě


Zelený obr po čtvrté

Přidáno: 11. června 2011 uživatelem unlu v sekci: Animovaný Komedie Rodinný Zobrazeno: 3493x
Tagy: shrek, obr, princezna
[+] [o] [-] Mohlo by vás zajímat Komentáře
Po úspěchu série Shreka přišlo studio Dreamworks s dalším pokračováním. Tentokrát to vypadá opravdu na poslední díl. Bohužel, poslední neznamená, že musí být lepší než první. Čtvrtý díl hodně pokulhává za předchozími díly. Důvodem jsou asi opkaující se vtipy a ohraný příběh o lásce. Film se natáčel ve 3D a měl diváky nadchnout ... to se ale nestalo.

Shreka se teďka už nikdo nebojí a berou si ho jako maskota než obra. Má doma děti, o které se musí starat, nemá čas ani na svůj bahní koupel. I přesto, že je populární a je pořád centrem pozornosti, nemá z toho radost. Chce, aby všechno bylo jako za starých časů, kdy se ho lidi báli a on si mohl dělat co chtěl.

Kdysi měl skřet Rampelník uzavřít dohodu s rodičema Fiony, že ji zachrání z věže a prolomí kletbu. Chtěl za to království. Král smlouvu chtěl podepsat, ale v tu chvíli přišla zpráva, že princezna byla vysvobozena a tím pádem přišel Rampelník o království. Nabídne Shrekovi jeden den, kdy se stane zlobrem jako za starých časů a za to chce pouze jeho jeden den. Shrek souhlasí a ocitne se v "paralelním" světě, kde Fionu nikdy nezachránil, neboť se také nikdy nenarodil.

Má 24 hodin na to, aby dal všechno do pořádku, jinak vše tak zůstane napořád a on zmizí. Jenom láska může tuto kletbu zrušit a Shrek se proto musí do Fiony znovu zamilovat. Problém je, že Fiona ho nepoznává.

Na film jsem se hodně těšil, ale netušil jsem, že to bude takový propadák. Jako celovečerní film ujde, ale očekával jsem trošku více než pouhý celovečerní film. Asi Shrekovi opravdu zazvonil zvonek a je konec, což je velká škoda. Doufám, že se tvůrci pokusí o nápravu v dalším dílu.


Název filmu: Shrek 4: Zvonec a konec / Shrek Forever After
Žánr: Animovaný Komedie Rodinný
Délka filmu: 90 minut

Režie: Mike Mitchell
Země výroby: USA
Společnost: DreamWorks Animation
Hrají: Cameron Diaz, Eddie Murphy, Mike Myers, Antonio Banderas, Ian McShane, Justin Timberlake, Julie Andrews, Maya Rudolph, Amy Poehler, Eric Idle, Cheri Oteri, Larry King, Christopher Knights, Conrad Vernon

Trailer
V kinech od 15.07.2010

Okomentovat

Napište jako první komentář.
Tvoje Jméno:


Váš komentář:


Ověřovací kód:



* Nepište vulgární a hanebné texty. Maximální délka 400 znaků