Přihlášení

Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě


Zelený nebo bílý mimozemšťan?

Přidáno: 28. února 2010 uživatelem admin v sekci: Animovaný Komedie Zobrazeno: 4327x
Tagy: ufo, mimozemšťan, planeta
[+] [o] [-] Mohlo by vás zajímat Komentáře
Svět je plných rostlin, zvířat, lidí a věcí .. a zelených mužíčků. Mladý astronaut Chuck přistane na údajně neobydlené planetě, vyjde ven ve skafandru a bzíííkkk, na něco šlápnul. Podívá se okolo a zjistí, že přistál uprostřed mimozemské zahrady. Strachy běží zpátky do "kosmické lodě", ale v cestě mu brání zelený predátor. Naštěstí tato planeta je dýchatelná a obyvatelé této planety jsou mírumilovní tvorové a mluví .. anglicky.

Ve filmu se objeví různé hlášky z jiných filmů jako je např. E.T mimozemšťan, Star Wars a nebo Mars útočí. Obyvatelé městečka jsou neškodní a dokonce Chuckovi i pomůžou i když z něho mají strach a představujou si ho jako obludu, která žere mozky lidí. Příběh nabere na obratu, když po Chuckovi půjde celá armáda a jediný kdo stojí po Chuckově boku je mladý mimozemšťan Lem a jeho kamarádi. Pak se také objeví "psí" sonda Rover, který má jediný úkol - ochránit astronauta.

Sice ve filmu se objeví situace, kde děj nedává smysl, jako například když Chuck zhypnotizuje vojáky, aby spolupracovali. Vojáci nebyli nijak zhypnotizováni, akorát si to mysleli. Ale jako rodinný film splnila Planeta 51 na 100%. Další úspěšný film od Pixaru a Dreamworks.
Název filmu: Planeta 51 / Planet 51
Žánr: Animovaný Komedie
Délka filmu: 91 minut

Režie: Jorge Blanco, Marcos Martínez, Javier Abad
Země výroby: Velká Británie, Španělsko
Společnost: Ilion Animation
Hrají: Dwayne Johnson, Jessica Biel, Justin Long, Seann William Scott, John Cleese, Gary Oldman

Trailer
V kinech od 14.01.2010

Okomentovat

Napište jako první komentář.
Tvoje Jméno:


Váš komentář:


Ověřovací kód:



* Nepište vulgární a hanebné texty. Maximální délka 400 znaků