Přihlášení

Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě


UFO v Los Angeles

Přidáno: 19. listopadu 2011 uživatelem download v sekci: Akční Sci-fi Zobrazeno: 9302x
Tagy: Los Angeles, válka, vojáci
[+] [o] [-] Mohlo by vás zajímat Komentáře
Opět jsem nepochopil kritiky a naprosto vyhraněné názory některých diváků. Všechna fóra a recenze k tomuto filmu píší pouze: trapné, ubohé, nudné, idiotské atd. Zajímala by mne proto jedna otázka.

Co jste čekali od takového filmu, když jste na něj šli? Že si vojáci při útoku mimozeměťanů budou povídat o zásadách slušného chování nebo rozebírat z jakého filozofického hlediska je návštěva cizích planetárních přílušníků zájímavá?


Nechápu. Bavil se snad někdo z těchto samozvaných kritiků s nějakým profesionálním vojákem? Nechci nikoho urazit, spíše naopak, ale profi vojáci opravdu nejsou geniové fyziky a skvělí řečníci, ač ve svém oboru jsou ,věřím, dokonalí. Jedná se pouze o oddychovou podívanou s velkolepými efekty a tento účel film dokonale plní. V tomto žánru bych film zařadil dokonce mezi nadprůměrné. Kdo očekával cokoli jiného, je inteligence poněkud mdlé a přízvyska udaná filmu si může klidně předsadit před své vlastní jméno.
Název filmu: Světová invaze v Los Angeles / Battle Los Angeles
Žánr: Akční Sci-fi
Délka filmu: 116 minut

Režie: Jonathan Liebesman
Země výroby: USA
Společnost: Columbia Pictures
Hrají: Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan, Michael Peña, Ne-Yo, Noel Fisher, Susie Abromeit, Joey King, Jim Parrack, Lucas Till, Cory Hardrict, Taylor Handley, Ramon Rodriguez, Taryn Southern, Michelle Pierce, Will Rothhaar, James Hiroyuki Liao, Elizabeth Keener, Adetokumboh MCormack, Kelli Gross

Trailer
V kinech od 10.03.2011

Okomentovat

Tvoje Jméno:


Váš komentář:


Ověřovací kód:



* Nepište vulgární a hanebné texty. Maximální délka 400 znaků

Komentáře


  1. pepik
    pepik
    Před 11 rokem, 5 měsíci

    ty jsi fakt vul. Ten clanek se tak jmenuje, nazev filmu je napsane dole :D
  2. jjs
    jjs
    Před 12 rokem

    Menuje se to Světová Invaze debile.