Přihlášení

Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě


(nechte se) Nakopat zadky padouchům

Přidáno: 18. června 2010 uživatelem admin v sekci: Akční Drama Komedie Zobrazeno: 4379x
Tagy: batman, hit girl, kick ass, hrdina, super
[+] [o] [-] Mohlo by vás zajímat Komentáře
Středoškolák Dave, kterého byste typli na na jeden z prci prci prcičky, dostane bláznivý nápad. Stát se superhrdinou. Tenhle puberťák neleze po zdech, nestřílí pavučiny a ani nehází blesky, má akorát jedinou vlastnost - být ignorován. Od komiksové předlohy, kde tvůrci toho vzali celkem dost z Batmana a Spidermana, se film moc neliší. Puberťák Dave, který denně si masturbuje u svého notebooku a jako správný geeker hraje svoje online hry se svými kamarády si jednoho řekne, že už nikdy v životě nebude utíkat. Že se chce stát jako Klark Kent, Petrem Parkrem a bojovat proti zločinu. Koupí si proto expresně na internetu punčocháče a vydá se do boje. Cestou ze školy uvidí scénu, kde gang útočí na jednoho. Rozepne si košili jako Superman, pod kterým se skrývá oblek Scorpiona ze Spidermana. Ani s Kung fu filmy od Bruce Lee si ani neškrtl a odchází se zlomenými kostmi, kde mu museli v nemocnici nahradit železem. Ještě mu chyběly drápy a byl by Wolverine.

Taky co jinýho by se na scéně mohlo objevit, než jeho překrásná spolužačka Katie s perfektními křivy a andělským úsměvem, po které touží už bůh ví jak dlouho. Začne si ho ale všímat až po tom, co byl zmlácen a nalezen nahý na chodníku. Celá škola si začne myslet, že je gay. Ale občas se smůla obrátí ve štěstí jako v tomto případě. Katie si ho začne všímat, protože má ráda chudáky a jiní nenormální. Stanou se z nich dobří přátelé, kteří si navzájem namazávají těla olejem. Ve snaze pomoct Katie, znovu si vezme svoje tepláky punčocháče a vydá se ztrestat celý drogový gang, tentokrát osobní důvody - pro Katie všechno. S vlastním phaserem ale akorát více rozčílil jejich bose. Odnikud se ale objeví malá dívka fialovou parukou, černou pláštěnkou a sukní, která všechny umí lépe se zbraněmi než Uma Thurman v Kill Billovi. Netřeba se zmínit o jejím tatínkovi Big Daddy, který si určitě půjčil voje hadry od Batmana.

Jako v každém superhrdinském filmu existuje je i superzáporák. Tentokrát je to v podání mafiánského otce a syna. Když ho Hit Girl požádá o pomoc ve finálním souboji, Dave se musí rozhodnout zda-li s velkou silou přichází velká zodpovědnost nebo monokle. Rozhodne se pro monokle a v parádním Rambo kulometském stylu se vtrhne na padouchy.

Pro příznivce prci prciček a komiksových bláznů to pravé.
Název filmu: Kick-Ass
Žánr: Akční Drama Komedie
Délka filmu: 117 minut

Režie: Matthew Vaughn
Země výroby: USA, Velká Británie
Společnost: Lionsgate
Hrají: Aaron Johnson, Nicolas Cage, Christopher Mintz - Plasse, Mark Strong, Lyndsy Fonseca, Xander Berkeley, Clark Duke, Chloe Moretz, Michael Rispoli, Randall Batinkoff, Omari Hardwick

Trailer
V kinech od 06.05.2010

Okomentovat

Napište jako první komentář.
Tvoje Jméno:


Váš komentář:


Ověřovací kód:



* Nepište vulgární a hanebné texty. Maximální délka 400 znaků