Přihlášení

Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě


Matrix: Dědictví

Přidáno: 19. listopadu 2011 uživatelem download v sekci: Akční Dobrodružný Sci-fi Zobrazeno: 9273x
Tagy: matrix, motorky, internet
[+] [o] [-] Mohlo by vás zajímat Komentáře
Právě jsem shlédl filmový počin Tron Legacy. Původně mne bohužel od filmu odrazovaly špatné recenze a nelíbivá kritika, ale i přes to jsem se rozhodl na tuhle epesrádes podívanou juknout. Navzdory kritice musím však konstatovat, že kvalitněji zpracovaný, propracovaný a vymyšlený snímek jsem již dlouho neviděl. Jeho kvalitu bych v současnosti přirovnal k Matrixu v jeho slavné éře. Speciální efekty, až oči přecházejí. Příběh, nepříliš složitý, ale přesto velmi nápaditý ačkoli ne původní a míchající několik jiných nápadů dohromady.


Hudba výborně doplňuje digitální svět (a to jsem naprostým odpůrcem digitální hudby).  A smekám, smekám před linií navazující na původní příběh. Většina druhých dílů je pouze nudná odnoš slávy původního filmu, tady ovšem bez mrknutí oka a s klidem v duši prohlašuji, že dvojka, čili Tron Legacy, je kvalitním a úctyhodným následovníkem. Kritika zde opravdu není na místě. A pokud se někomu přece jen zachce vyřknout křivého slova, ať si prosím nejprve urovná historii kinematografie 80. let a význam jednotlivých děl v kultuře a jejich vliv na diváky. Nezmiňuji se už vůbec o kvalitě současné tvorby. Film doporučuji všem, především pamětníkům let 80. a fanouškům jiných světů.
Název filmu: TRON: Dědictví / Tron: Legacy
Žánr: Akční Dobrodružný Sci-fi
Délka filmu: 126 minut

Režie: Joseph Kosinski
Země výroby: USA
Společnost: Walt Disney Pictures
Hrají: Garrett Hedlund, Jeff Bridges, Olivia Wilde, Yaya DaCosta, Michael Sheen, Bruce Boxleitner, Serinda Swan, John Hurt, Beau Garrett, Thomas Bangalter

Trailer
V kinech od 00.00.0000

Okomentovat

Napište jako první komentář.
Tvoje Jméno:


Váš komentář:


Ověřovací kód:



* Nepište vulgární a hanebné texty. Maximální délka 400 znaků