Přihlášení

Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě


Legion - když bůh nemá lidi rád

Přidáno: 30. ledna 2010 uživatelem admin v sekci: Akční Fantasy Horor Zobrazeno: 4107x
Tagy: legion, armageddon, fallen angel
[+] [o] [-] Mohlo by vás zajímat Komentáře
Legion vydělal v den svého zveřejnění přes 6 miliónů USD. S rozpočtem 26 miliónů USD se dá říci, že je film velmi výdělečný. Ve stejném týdnu se pohybuje v Americe na druhém místě v kinech pouze za Avatarem, ale kromě úspěchů má také hodně kritiky. Diváci kritizují Legion hlavně kvůli zmatenému začátku filmu a příliš mnoho dialogů. Ti, co už Legii viděli, říkali o ní, že sice je to skvělý "sobotní" film, ale více vám nenabídne. Ani zvláštní efekty, ani příběh není ošetřený až do konce. Skoro celý film se odehrává na "pískovišti", který až příliš připomíná poslední díl Resident Evilu.

"Bůh přestává být tolerantní vůči lidem a posílá anděli ke zničení země. Jediný, kdo ještě pomáhá lidstvu je "fallen" anděl Michael. Někde v Novém Mexiku vede Michael skupinu lidí, aby ochránili těhotnou servírku před příšerami - poslední naděje před zkázou.

Takto vypadá úvod od dodavatele filmu. Sice je to pěkné, ale ve filmu se občas objeví nesrozumitelné a nelogické věci. Stará bába zešílí a zaútočí na nevinné lidi ještě neznamená, že se celý svět pomalu jde ke zkáze. Lidi v restauraci to očividně "věděli" a už vzali pistole na Michaela, který se objeví v policejním autě plné zbraní. Že bůh může posílat milióny lidí a různá monstra, aby se zbavil dítěte a nepodaří se mu, je asi hodně divné. Závěrečný souboj, kdy se objeví jiný archanděl, by si lidé měli pokládat otázku. Jsou jenom 2? Archanděl bojuje gladiátorským stylem s palcátem v ruce a železnými křídly a nakonec Michaela zabije, ale na konci filmu se oživí a tímto končí film. Celkově nic moc. Škoda, že tvůrci film nedotáhli až do konce, mohl to být celovečerní trhák.
Název filmu: Legie - Legion
Žánr: Akční Fantasy Horor
Délka filmu: 90 minut

Režie: Scott Charles Stewart
Země výroby: USA
Společnost: Bold Films
Hrají: Dennis Quaid, Paul Bettany, Kate Walsh, Kevin Durand, Doug Jones, Lucas Black, Tyrese Gibson, Charles S. Dutton, Willa Holland, Yancey Arias, Jon Tenney, Adrianne Palicki, Luce Rains

Trailer
V kinech od 04.03.2010

Okomentovat

Napište jako první komentář.
Tvoje Jméno:


Váš komentář:


Ověřovací kód:



* Nepište vulgární a hanebné texty. Maximální délka 400 znaků