Přihlášení

Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě


Legendární panda

Přidáno: 11. června 2011 uživatelem unlu v sekci: Animovaný Komedie Rodinný Zobrazeno: 3690x
Tagy: panda, kung fu, Čína
[+] [o] [-] Mohlo by vás zajímat Komentáře
Dračí bojovník je zpátky. Tentokrát ho nikdo nenaučí novému bojovému stylu, musí na to přijít sám. Jeho protivníkem bude paví princ Shen, chce podrobit celou Čínu. Kdo jiný než Po se mu postaví do cesty. Po a jeho přátelé se vydají na cestu zastavit jeho šílený plán. Cestou Po začne mívat sny, které se zdají velmi reálné. Zahlédl v něm jeho rodiče a lorda Shena. Stále netuší, že podle proroctví Shena zastaví černobílý bojovník (takhle nazývají v Číně pandy?). Shen poslal armádu, aby povraždil všechny pandy. Jenom Po přežije a najde ho husa a vychová ho jako syna.

Dát jméno pandě Po není sice zrovna moc originální, byl tu přece už Pú od Walta Disneye. Fanouškům to ale nevadí a Po je pořád hitem. Udělat pokračování jedničky tak, aby byla lepší nebo alespoň na stejné úrovni jako je jednička, je velmi těžký boj a režisérka Jennifer Yuh to zvládla. Do dvojky nacpala co nejvíce akce. Dialogy a scény, kde se diváci domysleli vlastní scénaře, zmenšila na polovinu. A humor? Ten začlenila do akce.

Nezničitelný a nezastavitelný Po se střetne s lordem Shenem, porazí ho, ale nechá ho utéct. V boji si zase vzpomněl na dětství, kde mu Shen zabil rodiče, a nemůže se soustředit. Parta ho přinutí, aby na ně počkal, protože je moc nebezpečné, aby bojoval nesoustředěný, mohl by při tom umřít. Po neuposlechne a tajně se vydá za nima. Tygřice, kudlanka, jestřáb, zmije a opičák se úspěšně dostali do vysoce střeženého hradu a už se chystali zničit děla kdežto se náhle objeví Po a musejí akci zrušit. Po nemotorně bojuje proti lordu Shenovi a zasáhne ho střela, vystřelí ho až na moře. Zachrání ho kozí věštkyně a poradí mu, ať přijme minulost a tím v sobě najde vnitřní klid, což je také poslední věc v bojovém umění, co se má Po naučit. Po se uvolní a uvidí znovu záběry z dětství. Tentokrát už necítí strach a je uvolněnější. Už je připraven a teďka si to znovu rozdá se Shenem. Přece je také dračí bojovník, syn nudlového kuchaře.
Název filmu: Kung Fu Panda 2
Žánr: Animovaný Komedie Rodinný
Délka filmu: 90 minut

Režie: Jennifer Yuh
Země výroby: USA
Společnost: DreamWorks Animation
Hrají: Jack Black, Angelina Jolie, Seth Rogen, Dustin Hoffman, Lucy Liu, James Hong, David Cross, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme, Victor Garber, Gary Oldman, James Woods, Jackie Chan

Trailer
V kinech od 02.06.2011

Okomentovat

Tvoje Jméno:


Váš komentář:


Ověřovací kód:



* Nepište vulgární a hanebné texty. Maximální délka 400 znaků

Komentáře


  1. Martina
    Martina
    Před 12 rokem, 9 měsíci

    Dobrej filmek, líbilo se...

    http://freebit.cz