Přihlášení

Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě


Jaké číslo jsi?

Přidáno: 4. května 2011 uživatelem admin v sekci: Akční Sci-fi Zobrazeno: 4342x
Tagy: čtyři, číslo, ufo, akta x
[+] [o] [-] Mohlo by vás zajímat Komentáře
Do kinech přichází nový film, který je velmi podobný sérii Stmívání. Herci jsou z řad teenagerů, takže se tu samozřejmě objeví "zakázaná" láska dvou mladých lidí - mimozemšťan a člověk. Jméno hlavního hrdiny neznáme, neboť se neustále mění. Ve filmu zní pouze jedno falešné jméno, John Smith, takže můžeme říci, že John Smith, hlavní hrdina utíká před nepřátelskou rasou z jiné planety. Loví jeho rasu už pěkných pár let a přežilo jich pouze 9. Tři už zabili a on je další na řadě. Neustálé utíkání ho přestane bavit a rozhodne se zůstat ve městě Ohio, kde se také zamiloval do místní fotografky Sarah. Ale co by to byl za film, kde by láska byla tak jednoduchá. Její bývalý Johna kvůli tomu pronásleduje a snaží se ho zastrašit. Jako každý správný hrdina, i zde má "super" John svého sidekickera, který je blázen do Ufo.


John má svého patrona, který mu ve všem pomáhá.... i s děláním falešných dokladů. A jaké schopnosti má John? Super síla, rychlost, telekinéze a svítící ruce. Ano, tvůrci nepřišli na nic jiného než dát superhrdinovi schopnost lidské baterky. S tyto schopnosti se utká s jeho přáteli Mogadoriány (jistá podobnost s Voldemortem), tvory s blány vedle nosu a místo vlas tetování. Režisér má asi moc rád sérii Harryho Pottera. Se zvláštními efekty nelze nic chválit. Většina efektů jste mohli vidět v X-menech, hlavně scéna s létajícími policejními vozy.


Na stranu Johna se přidá ještě číslo 6. Půvabná a hlavně sexy blondýnka, která si zasloužila více pozornosti než hlavní hrdinka Sarah. Dokáže se přeměnit v modrý vítr, který ji dovoluje se přiblížit za zády jejích nepřátel během mrknutí oka, a je ohnivzdorná. Posuďte:














Pokud vynecháme logiku jako, že Mogadoriáni nemají nic moc schopnosti kromě svých pistolků s lasery podobající se Star Wars a tudíž i samotný hrdina by s nimi neměl problém, tak proč utíkat? Před filmem byla moje nálada 7/10, po filmu 5/10. Závěry si udělejte sami.

Název filmu: Jsem číslo čtyři / I am number four
Žánr: Akční Sci-fi
Délka filmu: 109 minut

Režie: D. J. Caruso
Země výroby: USA
Společnost: DreamWorks SKG
Hrají: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Callan McAuliffe, Kevin Durand, Judith Hoag

Trailer
V kinech od 07.04.2011

Okomentovat

Tvoje Jméno:


Váš komentář:


Ověřovací kód:



* Nepište vulgární a hanebné texty. Maximální délka 400 znaků

Komentáře


  1. honza
    honza
    Před 12 rokem, 11 měsíci

    je to fakt špatný film, nechoďte na něho