Přihlášení

Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě


Drsný Iron Man

Přidáno: 30. ledna 2010 uživatelem admin v sekci: Akční Sci-fi Zobrazeno: 3189x
Tagy: iron man 2, war machine, black widow, marvel
[+] [o] [-] Mohlo by vás zajímat Komentáře
Po (ne)úspěšné jedničce před dvěma roky se pokusí situaci zlepšit dvojka, která by měla vyjít v květnu 2010. Iron Man má trable až po krku. Stát chce po něm, aby odevzdal svou tajnou zbraň "železňáka" potom, co se rozhodne zveřejnit o svém alter-egu. Ale jistě by to nebyl arogantní Tony Stark, kdyby všechno šlo hladce. Kromě boje o popularitu musí čelit nové hrozbě Whipslash. Chlápek s elektronicky nabitými bičemi, který dá Ironmanovi pořádně zabrat potom, co světu odhalil své druhé já.

Do boje vlítnou i Black Widow a War Machine. Pro komiksové neznalce je to brnění podobné jako tomu, co má Iron Man (sice trošku slabší..) a má šedivou barvu místo červené jako Iron Man. War Machine hraje James Rhodes.
Jenom bohužel, že ve druhém díle (stejně jako v prvním) je padouchů a akčních scén v porovnání s ostatními komiksovými filmy málo. Ve filmu uvidíte elegantní Gwyneth Paltrow, Mickeyho Rourka a Scarlett Johansson a samozřejmě hlavní postava zůstává stejná - Robert Downey Jr.

Snad bude druhý díl podle očekávání fanoušků 2x lepší než jednička.
Název filmu: Iron Man 2
Žánr: Akční Sci-fi
Délka filmu: 90 minut

Režie: Jon Favreau
Země výroby: USA
Společnost: Paramount Pictures
Hrají: Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Sam Rockwell, Kate Mara, Olivia Munn, Stan Lee, Tim Guinee, Paul Bettany, Clark Gregg, Helena Mattsson, Philippe Bergeron, John Slattery, Jon Favreau, Garry Shandling, Katie Cleary, Leslie Bibb

Trailer
V kinech od 29.04.2010

Okomentovat

Napište jako první komentář.
Tvoje Jméno:


Váš komentář:


Ověřovací kód:



* Nepište vulgární a hanebné texty. Maximální délka 400 znaků