Přihlášení

Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě


Animovaný

Legendární panda

Přidáno: 11. června 2011 000 23:35 uživatelem unlu v sekci: Animovaný Komedie Rodinný
Dračí bojovník je zpátky. Tentokrát ho nikdo nenaučí novému bojovému stylu, musí na to přijít sám. Jeho protivníkem bude paví princ Shen, chce podrobit celou Čínu. Kdo jiný než Po se mu postaví do cesty. Po a jeho přátelé se vydají na cestu zastavit jeho šílený plán. Cestou Po začne mívat sny, které se zdají velmi reálné. Zahlédl v něm jeho rodiče a lorda Shena. Stále netuší, že podle proroctví Shena zastaví černobílý bojovník (takhle nazývají v Číně pandy?). Shen poslal armádu, aby povraždil všechny pandy. Jenom Po přežije a najde ho husa a vychová ho jako syna.

Dát jméno pandě Po není sice zrovna moc originální, byl tu přece už Pú od Walta Disneye. Fanouškům to ale nevadí a Po je pořád hitem. Udělat pokračování jedničky tak, aby byla lepší nebo alespoň na stejné úrovni jako je jednička, je velmi těžký boj a režisérka Jennifer Yuh to zvládla. Do dvojky nacpala co nejvíce akce. Dialogy a scény, kde se diváci domysleli vlastní scénaře, zmenšila na polovinu. A humor? Ten začlenila do akce.


Číst »
Komentáře (1) »

Zelený obr po čtvrté

Přidáno: 11. června 2011 000 21:08 uživatelem unlu v sekci: Animovaný Komedie Rodinný
Po úspěchu série Shreka přišlo studio Dreamworks s dalším pokračováním. Tentokrát to vypadá opravdu na poslední díl. Bohužel, poslední neznamená, že musí být lepší než první. Čtvrtý díl hodně pokulhává za předchozími díly. Důvodem jsou asi opkaující se vtipy a ohraný příběh o lásce. Film se natáčel ve 3D a měl diváky nadchnout ... to se ale nestalo.

Shreka se teďka už nikdo nebojí a berou si ho jako maskota než obra. Má doma děti, o které se musí starat, nemá čas ani na svůj bahní koupel. I přesto, že je populární a je pořád centrem pozornosti, nemá z toho radost. Chce, aby všechno bylo jako za starých časů, kdy se ho lidi báli a on si mohl dělat co chtěl.


Číst »
Komentáře (0) »

Zelený nebo bílý mimozemšťan?

Přidáno: 28. února 2010 000 18:55 uživatelem admin v sekci: Animovaný Komedie
Svět je plných rostlin, zvířat, lidí a věcí .. a zelených mužíčků. Mladý astronaut Chuck přistane na údajně neobydlené planetě, vyjde ven ve skafandru a bzíííkkk, na něco šlápnul. Podívá se okolo a zjistí, že přistál uprostřed mimozemské zahrady. Strachy běží zpátky do "kosmické lodě", ale v cestě mu brání zelený predátor. Naštěstí tato planeta je dýchatelná a obyvatelé této planety jsou mírumilovní tvorové a mluví .. anglicky.

Ve filmu se objeví různé hlášky z jiných filmů jako je např. E.T mimozemšťan, Star Wars a nebo Mars útočí. Obyvatelé městečka jsou neškodní a dokonce Chuckovi i pomůžou i když z něho mají strach a představujou si ho jako obludu, která žere mozky lidí. Příběh nabere na obratu, když po Chuckovi půjde celá armáda a jediný kdo stojí po Chuckově boku je mladý mimozemšťan Lem a jeho kamarádi. Pak se také objeví "psí" sonda Rover, který má jediný úkol - ochránit astronauta.


Číst »
Komentáře (0) »
Strana 1 z 1