Přihlášení

Uživatelské jméno
Heslo
Pamatuj si mě


Akční

Jaké číslo jsi?

Přidáno: 4. května 2011 000 14:58 uživatelem admin v sekci: Akční Sci-fi
Do kinech přichází nový film, který je velmi podobný sérii Stmívání. Herci jsou z řad teenagerů, takže se tu samozřejmě objeví "zakázaná" láska dvou mladých lidí - mimozemšťan a člověk. Jméno hlavního hrdiny neznáme, neboť se neustále mění. Ve filmu zní pouze jedno falešné jméno, John Smith, takže můžeme říci, že John Smith, hlavní hrdina utíká před nepřátelskou rasou z jiné planety. Loví jeho rasu už pěkných pár let a přežilo jich pouze 9. Tři už zabili a on je další na řadě. Neustálé utíkání ho přestane bavit a rozhodne se zůstat ve městě Ohio, kde se také zamiloval do místní fotografky Sarah. Ale co by to byl za film, kde by láska byla tak jednoduchá. Její bývalý Johna kvůli tomu pronásleduje a snaží se ho zastrašit. Jako každý správný hrdina, i zde má "super" John svého sidekickera, který je blázen do Ufo.



Číst »
Komentáře (1) »

(nechte se) Nakopat zadky padouchům

Přidáno: 18. června 2010 000 11:50 uživatelem admin v sekci: Akční Drama Komedie
Středoškolák Dave, kterého byste typli na na jeden z prci prci prcičky, dostane bláznivý nápad. Stát se superhrdinou. Tenhle puberťák neleze po zdech, nestřílí pavučiny a ani nehází blesky, má akorát jedinou vlastnost - být ignorován. Od komiksové předlohy, kde tvůrci toho vzali celkem dost z Batmana a Spidermana, se film moc neliší. Puberťák Dave, který denně si masturbuje u svého notebooku a jako správný geeker hraje svoje online hry se svými kamarády si jednoho řekne, že už nikdy v životě nebude utíkat. Že se chce stát jako Klark Kent, Petrem Parkrem a bojovat proti zločinu. Koupí si proto expresně na internetu punčocháče a vydá se do boje. Cestou ze školy uvidí scénu, kde gang útočí na jednoho. Rozepne si košili jako Superman, pod kterým se skrývá oblek Scorpiona ze Spidermana. Ani s Kung fu filmy od Bruce Lee si ani neškrtl a odchází se zlomenými kostmi, kde mu museli v nemocnici nahradit železem. Ještě mu chyběly drápy a byl by Wolverine.


Číst »
Komentáře (0) »

Jak svět zachránila kniha

Přidáno: 18. června 2010 000 10:59 uživatelem admin v sekci: Akční Dobrodružný
Novodobý příběh, v hlavní roli - Bible. Film by nám měl vyjít podle vzorce Apokalypsa + Šílený Max. Režiséři se snažili o co nejlepší efekty, ale ten se ve filmu nebyl moc "vidět", neboť celý film je o nezastavitelném poutníkovi, který pomocí mačety a s neviditelným osobním štítem se vydá na vlastní cestu. Věřte nebo ne, ale když ozónová vrstva se sníží na minimum, sem tam se dokonce objeví trhlina, takže pohledem směrem nahoru byste oslepli, lidé netouží po ničem jiném než po Bibli. Ve zpustošené zemi jsou všude divoci, kteří by vás zabili pro pár ponožek. Zde se objeví náš hrdina, Denzel Washington nebo-li Eli, který je zarostlý od hlavy až k patě. Má pouze jediný cíl, dopravit vzácnou knihu se znakem "plus" na Západ.


Číst »
Komentáře (0) »

Legion - když bůh nemá lidi rád

Přidáno: 30. ledna 2010 000 15:18 uživatelem admin v sekci: Akční Fantasy Horor
Legion vydělal v den svého zveřejnění přes 6 miliónů USD. S rozpočtem 26 miliónů USD se dá říci, že je film velmi výdělečný. Ve stejném týdnu se pohybuje v Americe na druhém místě v kinech pouze za Avatarem, ale kromě úspěchů má také hodně kritiky. Diváci kritizují Legion hlavně kvůli zmatenému začátku filmu a příliš mnoho dialogů. Ti, co už Legii viděli, říkali o ní, že sice je to skvělý "sobotní" film, ale více vám nenabídne. Ani zvláštní efekty, ani příběh není ošetřený až do konce. Skoro celý film se odehrává na "pískovišti", který až příliš připomíná poslední díl Resident Evilu.

"Bůh přestává být tolerantní vůči lidem a posílá anděli ke zničení země. Jediný, kdo ještě pomáhá lidstvu je "fallen" anděl Michael. Někde v Novém Mexiku vede Michael skupinu lidí, aby ochránili těhotnou servírku před příšerami - poslední naděje před zkázou.


Číst »
Komentáře (0) »

Drsný Iron Man

Přidáno: 30. ledna 2010 000 11:37 uživatelem admin v sekci: Akční Sci-fi
Po (ne)úspěšné jedničce před dvěma roky se pokusí situaci zlepšit dvojka, která by měla vyjít v květnu 2010. Iron Man má trable až po krku. Stát chce po něm, aby odevzdal svou tajnou zbraň "železňáka" potom, co se rozhodne zveřejnit o svém alter-egu. Ale jistě by to nebyl arogantní Tony Stark, kdyby všechno šlo hladce. Kromě boje o popularitu musí čelit nové hrozbě Whipslash. Chlápek s elektronicky nabitými bičemi, který dá Ironmanovi pořádně zabrat potom, co světu odhalil své druhé já.

Do boje vlítnou i Black Widow a War Machine. Pro komiksové neznalce je to brnění podobné jako tomu, co má Iron Man (sice trošku slabší..) a má šedivou barvu místo červené jako Iron Man. War Machine hraje James Rhodes.


Číst »
Komentáře (0) »
Strana 2 z 2